– post in Dutch as it is targeted at Dutch-speaking students –

Reuvensdagen : donderdag = studentendag!

De Reuvensdagen zijn het jaarlijkse congres voor archeologie in Nederland. Twee dagen met een programma vol interessante lezingen, een informatiemarkt en ruime mogelijkheden om te netwerken. Dit jaar strijken we neer in Leiden. Voor archeologie studenten zijn de Reuvensdagen hét moment om (verder) kennis te maken met het archeologische vakwereld en jezelf te positioneren op de arbeidsmarkt.

Op de informatiemarkt kun je stands van diverse bedrijven en instanties vinden waar je vragen kunt stellen over wat zij doen en – voor studenten erg interessant – wat zij zoeken in (toekomstige) werknemers. Hier vindt je ook de Archeologie Career Service, waar je ondersteuning kunt krijgen bij vragen over je loopbaan, persoonlijk profiel, de arbeidsmarkt en solliciteren.

Bovendien heeft de programma commissie dit jaar hebben we op donderdag een speciaal programma samengesteld voor studenten – met een sessie door studenten, een sessie speciaal voor studenten over hoe je aan een baan komt na je studie en een speeddate sessie waar je in gesprek kun gaan met diverse professionals werkzaam in de archeologie.

Ook hebben we een speciaal verlaagd tarief voor studenten: 1 dag: € 65 en 2 dagen: € 90 (bij betaling via iDEAL krijg je € 2,50 korting). Hierbij inbegrepen is niet alleen het congress, maar ook de lunches en borrels – netwerkmomenten bij uitstek! Houdt er rekening mee dat je vanaf 5 november een administratieve toeslag van € 10 betaald, dus schrijf je zo snel mogelijk in. Ja, het blijft een flink bedrag, maar als je verder wilt gaan in de archeologie na je studie – met name in de Nederlandse archeologie – is het absoluut een goede investering in je toekomst. Dus kom langs!

Reuvensdagen - donderdag studentendag

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *